index
Šiandien norime paatvirauti apie įkūrėjus, produktų atsiradimo istoriją bei vertę. Viskas prasidėjo nuo svaiginančio malonumo aliejaus paieškų.
Shani Leventer, moteris bei viena iš MyShemen prekinio ženklo įkūrėjų, nors labiau tiktų įkvėpėjos bei mūzos amplua. Šiandien jau lygiai 19 mėnesių kaip Shani mus paliko po ilgos kelionės bei kovos su krūties vėžiu.
Shani visada norėjo ugdyti sąmoningumą, kovojo už gyvybės energijos išsaugojimą ir pažinojo visas moteris, kurios išgyveno sunkų laiko tarpą onkologiniame kelyje. Troško atgauti pasitikėjimą savimi ir įkvėpti visas kartu keliavusias moteris, tikėdamasi tokiu sunkiu metu atkurti troškimą ir aistrą.
Seksualinis potraukis ir atsargos apskritai yra gyvenimo aistros, gyvenimo malonumų, veiksmo ir gyvybės bei laukinės laisvės simbolis.
Ji padėjo daugeliui moterų sunkiais laikais jaustis seksualiomis ir aistringomis, visada besišypsančiomis, stilingomis ir grožio gyvenime niekada nestokojančiomis. Nors ir šalia šalia sunkaus, juodo debesies virš blogio galvos.
Taip ir prasidėjo bendruomenė – nuo ​​kitos aistros, gydymo „atstatant“ drėgmę iki tų, kurie dėl chemoterapinių procedūrų kenčia nuo tikros dehidratacijos visose organizmo sistemose.
Sausumas yra simbolinis, jis pasiekia kūną, bet pirmiausia praeina per mūsų širdį.
Ji kovojo, kad palaistytų gerumo daigelį daugeliui moterų pirmiausia atkurdama tikėjimą ir vidinę moters intuiciją, kuri gimsta širdyse.
Žymime jos mirties dieną, bet ji amžinai išliks veikėja, kuri įkūrė ir subūrė, ji yra mano kelrodė žvaigždė šiandien, aš veikiu pagal jos vertybes!
Jos draugijoje, už aistrą, už moteriškumą, už liūtę, kuri kovoja dėl savo laimės kiekviename gyvenimo etape.
Daugelis gali mėgautis produktu, kuriuo taip tikėjo, ir grįžo į aistrą tamsiuoju savo gyvenimo laikotarpiu. Ji suteikė mums vilties. O mainais paprašysime vieno – eikite ir išsitirkite!